Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Tina - 6 juni 2009 21:22


Ja, det känns som vi hamnat där. Jag har vart mkt dålig på att blogga, anledning? Jag har helt enkelt inte ork till det!!

Djupa dalen......ja den senaste tiden med agility känns som den inte riktigt velat gå min väg. Har en hel del fina rundor men när man kör i klass tre räcker inte fina rundor, man måste få till perfekta rundor för att det ska räcka någon stans. Har några gånger hamnat precis utanför "pinn" plats, antingen för dålig tid eller något fel i bagaget,mediumklassen är helt enkelt "för bra" jag har för bra konkurenter.


Jax kör klass 1 nu så det ryker om det, han tog en vinst och första pinnen i agilityklass i Örebro förra helgen!! I övrigt har vi en hel del kontaktfältsproblem , och lite svårigheter att det "går för fort" så vi missar lite slalomingångar och så. Men jag vägrar att skrika stanna för att på nytt skicka in i slalom, tiden kommer då han lyckas anpassa sig och fixa det själv, så länge han inte gör det så ska vi vara i klass 1 . Men som Olsson sa i dag , ta tag i balansenproblemet NU vänta inte i 6 år som jag.....ligger lite i det!

Kita hon kör för det mesta sina egna race,alltid hittar hon på något tok.....Killen han är med å minglar på tävlingarna!!

DM i morgon,jag ska köra Wiggo och Jax,vad kan det bli av det?


På fm kommer det några från Västerås och tittar på vår ponny Twiggy,hoppas det kan falla i smaken!!


Så jag har några dagar på mig nu att vandra ur den djupa dalen för på torsdag bär det iväg mot Karlskrona och SM i agility!!

Vet,besiktning på fredagen hopplopp på lördagen och agilitylopp på söndagen hoppas att jag kommit långt upp ur dalen till dess   =)


Vi ses!!!



Presentation


Tina´s team
Wiggo,Killen,Kita,Jax

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards